Femtionionde inlägget.



Älska/de den här låten förrut.

Hejhej, Sitter just nu vid datorn & lyssnar på musik, Vaknade runt 05.00 och om ca 1 timme ska jag börja röra mig mot T-Centrum, Börjar 08.20 idag så vill komma i tid, Det tar ju ca 1 timme att komma fram till skolan, Speciellt nu när dom har stängt ner linjer & shit. Igår var det en fett komplicerad dag, Vi började ju runt 11.10 men jag, Jonna & Roxana fick skjuts till skolan av min bror, När var vi där? Klockan kvart i 9! Och jag börjar typ 2 timmar senare? Jag ba; Aha, vad ska jag göra haha? Men satte mig vid datorn & spelade "Okey" på facebook, Älskar det spelet. Vi har äntligen kommit in på våra själva lektioner, Typ som Bageri, Engelska, Svenska osv. Förra veckan gjorde vi ingenting. Nu börjar det bli något! ;) Iallafall.. Dom hade ju delat upp vår klass i grupper & läraren hade sagt till mig att jag ska till Bakning's gruppen men jag fanns inte med på listan så dom sa Nej du ska inte va här & jag börja tjafsa fan fett tröga sen gick vi upp till min lärare & HON sa att jag skulle vara på bakningen & jag tänkte; HAA.. In my ass vilken jag ska inte va där? Anyway.. Slutade runt 13.00 åkte till Kista & köpte 3 par jeans. Blev faktiskt nöjd.
Publicerat: 2011-08-30 @ 05:42:52



Femtioåttonde inlägget.


Den här låten slänger ut så jävla många minnen.

Godmorgon! Vaknade kl 05.00 av att min pappa & mamma håller på tjafsa haha, Gick på toa & ska alldeles straxt duscha, Idag börjar jag 11.10 - 13.50, Skön dag eller hur? Anyways.. Förlåt för dålig uppdatering, Jag hinner faktiskt inte blogga så mycket nu när det är skola & grejer, Min brorsdotter är här & har varit här under helgen, Dör för henne! Och det blev K-I-AAos i Kista igår. Jag, Ronak, Dilan, Yasmin åkte till Kista, Träffade på Khadija & Amina, Började med att vi åt mat & sen gick vi runt & typ alla stressa varandra HAHAHAHAH, Ni kan läsa mer på Dilans blogg.
Iallafall, när vi åkte hem så gick alla typ hem & senare kom Khadija till mig, Vi snackade & så sen gick hon hem men kom tillbaka senare, Vi gick till Adel & handlade sedan satt vi på gården, Men sen gick vi hem :)
Publicerat: 2011-08-29 @ 05:12:32



Femtiosjunde inlägget.

Vi hade bara lust..


Jag & Rabia i Gröna Lund.

Hejhej, Min dag har varit.. STRESSIG, Eller inte stressig direkt men jag har bara gått & gått & gått.
Har jätte ont i fötterna, Hahah okej jag kanske behövde lite motion men.. Ja ni fattar! :))
Iallafall, drog till skolan vid kvart i 8a tiden, Mötte upp Rabia i tuben & vi åkte tillsammans. Vi kom till skolan & vi alla samlades i biblioteket för vi skulle ju ut & gå? Så jag & min kompis sprang därifrån, Vi gömde oss men sen kom läraren & sa att dom väntar på oss, Alltså det där var för jävligt! Vi gick runt i ca 1 timme & jag har fått största bulan under min fot så jag haltar ibland när jag går, Det gör fett ont! Efter det så chillade vi i skolan, Vi slutade & jag åkte till Fridhemsplan, Därifrån tog jag tåget mot Akalla, Gick av i Kista & mötte upp Khadija. Vi köpte lite grejer, Jag köpte saker till Aalia.
Sen var jag tvungen att dra hem för jag ville träffa henne innan hon skulle åka hem, Efter det så gick jag ut på gården, Ronak kom & sen gick vi promenad. Natalie kom efter en stund, Vi satt i Enbacken & snackade sedan gick vi till Tensta Centrum, Handlade lite mat & vi träffade på Khadija & Yasmin som stanna kvar & var med oss, Efter det gick vi runt & sen tillslut så gick vi tillbaka till gården, Natalie gick hem, Ronak var med oss i ca 5 minuter sen gick hon också. Jag satt där en liten stund men sen gick jag hem, Jag åt mat & nu ligger jag i sängen, Ska alldeles straxt sätta på en film & försöka sova.
Behöver verkligen lite extra sömn. Gosh, kill me..Someone?
Publicerat: 2011-08-25 @ 20:30:14



Femtiosjätte inlägget.



Godmorgon allihopa! Har precis duschat & klätt på mig, Om 1 timme åker jag mot skolan! Vaknade kl. 05.00 av att larmet går på, Sen somnade jag om och vaknade 06.15 så jag duschade en snabbis, Känns fräscht nu.
Idag ska vi tydligen gå "runt" i Enskede för att "lära" oss om hur det ser ut här, Jag har fett ont i mitt öga! :(
Börjar bli sjuk.. Har feber & nyser hela tiden, Vet inte varför?! :o Men iallafall..
Publicerat: 2011-08-25 @ 06:55:58



Femtiofemte inlägget.



Ä     L     S     K     A - - - - - L     Å      T     E     N !

Hej allihopa.
Idag blir det ingen skola, Ska åka till Sjukhuset vid halv 10 så jag kommer inte att hinna tillbaka till skolan, Men imorgon! :)

Publicerat: 2011-08-23 @ 07:03:37



Femtiofjärde inlägget.


Den här låten får mig på så BRA humör när jag är arg.



Hejhej! Som sagt, Idag var det första skoldagen och guess what? Jag kom försent! Fan vad bra, Jag fick verkligen ångest, Dom har stängt av vissa tågstationer eller linjer, Förstår inte något alltså. Sen läraren ringer mig och ba Hej, du är påväg? Och fyfan vad skämmigt men jag lekte ängel & ba AA Hej, förlåt men jag var tvungen att gå från Gullmars. Eftersom dom har stängt av den här linjen bla bla bla. Skulle egentligen ha varit i Skolan klockan 09.30 men jag var istället där klockan 10.00! Men han förstod mig hehe :)) Hade ett snabbt möte & klockan 11.00 skulle vi ha upprop, Det var verkligen jätte många som skulle gå Bageri. Alltid kul med mycket folk, Det har jag alltid tyckt! :) Men..Det är bara jag & EN till tjej i våran grupp, Liksom..Hjälp?! Och det är väl runt 20 killar. Haha, men kan nog helt klart säga att jag jobbar hellre med killar än med tjejer, För killarna är sååå mycket roligare!
Och jag träffa gamla klasskompisar, Såhär mycket dom har förändrats..& på bara ett år? :o Anyway.
Efter uppropet så gick vi till vårt klassrum, Fick berätta lite om oss & det sedan gick vi på lunch? Wierd. Efter det så hade vi fotografering/Sl/Skåp. Alltså det var inte fotografering med hela klassen utan en och en fick ta bild eftersom dom ska kunna veta vilka vi är? Don't get it. Efter det fick vi busskort & skåpen fick vi tyvärr inte idag, Men imorgon. Sen fick vi fylla i några blanketter & så.. Sen skulle vi gå äta "Välkomnstårta" men jag ba Måste man äta? Får man inte bara gå hem? :) Man behövde inte göra det så jag gick hem! :)
Ja, det här var min skoldag. Imorgon kommer jag inte att gå till skolan, Men på Onsdag! :)
Publicerat: 2011-08-22 @ 20:23:45



Femtiotredje inlägget.






Mittenbilden var FAILAD på plats. Nej men, Vem bryr sig. Iallafall, Vaknade för 1 timme sen av att Alarmet slogs på i högsta volym alltså, Blev fett arg. Min mamma skriker GÅ UPP för jag hade bett henne att väcka mig runt 05.00 tiden eftersom jag skulle Duscha, Har duschat & fixat mig. Känner mig fräsch nu! Blev fett chockad, Natalie messade mig klockan 5 & av ALLA människor så har hon typ aldrig vaknat 5 förrut, Utan istället försovit sig hela tiden ahaha :) Men blev glad att jag fick snacka med någon, Hade fett tråkigt, eller.. HAR fett tråkigt!

BTW. Välkommen till Sverige Natalie, Skitlandet som alla älskar! :))))
Blev skiiitglaad när jag fick se dig & jag vet att vi har ett avtal men var inte arg, Det kommer.
I'm working on it. Återigen, Välkommen tillbaks! :) <3

När jag ändå håller på att blogga om olika saker så kan jag lika gärna ta upp & be om ursäkt för dålig uppdatering, Men..Mina damer & mesar, Har inte velat sitta vid datorn så mycket med tanke på att Skolan börjar idag & jag har velat vara ute med kompisar för nu kommer det inte bli samma sak..Tror jag?
Anyway.. Sitter just nu & lyssnar på musik, Gör absolut ingenting. HAHAHAHAH, Alltså måste bara dela med mig med en sak..

Sitter & messar med Natalie och jag frågar om hon är inne på datorn, Då svarar hon "JA". Så jag ber henne att logga in på msn & vad skriver hon? "Okej, men jag ska sova nu godnatt". Alltså hon fick mig att SKRATTA så mycket, Hon är så skön. Ni kanske inte förstår skämtet men.. Jag fick mig iallafall ett gott skratt, Tacktack.
Publicerat: 2011-08-22 @ 06:08:39



NATALIE.



Natalie, saknar dig som fan! Du har varit borta i flera månader känns det som, Nej men typ 2 månader?
Du kommer hem imorgon & jag är SÅÅÅÅ GLAD. Vad skulle jag gjort utan dig? Alltså minnen.. Våra minnen är dom bästa, Vi har skrattat, Bråkat, Vad mer? Hatat, Älskat. Men..Vi står ändå kvar. I FKNG LOVE U GIRL.
Publicerat: 2011-08-19 @ 00:50:02



Femtioandra inlägget.

Laddar upp bilder till..



Dilan.
Publicerat: 2011-08-18 @ 11:31:57



Femtioförsta inlägget.



Publicerat: 2011-08-15 @ 12:51:40



Femtionde inlägget.

Hej allihopa, Jag har äntligen kommit till Sverige, Kom iförrigår faktiskt. Har varit upptagen så har inte kunnat ge er någon bra uppdatering, Men nu kommer den sörru! :) 

Jag träffade alla i gården, Eller.. Först & främst gick jag till Centrum med Khadija, Efter det satte vi oss på bänken, Jag väntade på Dilan & Ronak. Dom kom ut & fan vad glad jag blev att se alla! :) Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, Dilan & Yasmin gick ut, Så då var det bara vi andra i gården, Vi gick runt & sen helt plötsligt hamnade vi i Spånga By. Dilan & hennes kompis Demi kom dit, Vi satt där & chillade sedan gick vi hem.
Igår så åkte jag till Kista med min mamma & min brorsdotter på morgonen, Gick såklart direkt till Adidas affären, Hittade en T-shirt, En Adidas kofta & en Adidas tröja. Nothing more. Vi satt där, Åt mat sedan åkte vi hem. När jag kom hem så åkte jag ännu en gång till Kista med Khadija, Då köpte jag 2 linnen, 2 Cardigan & hittade ett par röda Chinos, Eller vet inte vad det är för byxor men dom är röda, Fan vad jag älskar UDDA KLÄDER!
Idag ska jag träffa min älskling Rabia! Vi får se vad vi två hittar på! :)



Kolla igen gamla foton, Hittade jättejätte många på allihopa.

Publicerat: 2011-08-14 @ 10:25:26



Förtionionde inlägget.

BACK ON TRACKS BITCHES.

Uppdaterar sen.
Publicerat: 2011-08-12 @ 10:40:16



Förtioåttonde inlägget.

Packat & klart..



Packat & klart! :) Har duschat, borstat håret (För en gångs skull) noppa mig gjorde jag igår, Sitter & webbar med Dilan, Vill att tiden ska gå snabbt för nu börjar jag verkligen få den där känslan av att åka hem, Ta en dusch, Lägga mig i sängen & vakna på morgonen, Min brors dotter kommer hit, Jag kommer antagligen träffa alla kompisar! Det är DEN känslan som får mig å längta mer, Att träffa allihopa som jag inte sett på 2 månader.
Publicerat: 2011-08-11 @ 12:58:45



Förtiosjunde inlägget.

Webbar med.. Dilan? :)



Publicerat: 2011-08-11 @ 12:42:26



Förtiosjätte inlägget.

Godmorgon godmorgon allihopa, Ligger just nu i soffan & chattar med Dilan. Ska nog alldeles straxt gå duscha, noppa mig, platta håret & sånt, Men måste vänta tills alla har vaknat, Fett orättvist ju. Men men, Igår gick jag och la mig runt halv 4, Satt uppe & snackade med min farbrors fru sedan lämna jag henne & gick och la mig, Hahahah fett taskig jag känner mig.



Bjuder på den bitches :*

Iallafall, känner att jag måste skriva av mig lite.
Sitter & tänker på tiderna då det var du & jag, Du var min syster, Min andra halva. Jag älskade dig mest.
Jag levde för dig, Skratta pga dig, Var ledsen pga dig, Du var mina känslor, Min värld.
Gjorde allt för att se dig glad, För att se dig le. För det skulle göra hela min dag, Att bara få se dig le.
Men som i alla vänskapsförhållande så kommer alltid någon emellan, Vilket hände oss. Någon kom emellan.
Det var mitt fel, jag lät det hända. Jag visste vad som skulle ske, Att vi skulle tappa varandra på ett eller annat sätt, Men jag var för dum, Jag gjorde inget åt det. Istället fick jag se hela min värld rasa samman, Fick se dig gråta.
Bara tanken på att veta att jag en gång fått dig att gråta, Det svider, Innuti. Jag tappa förståndet, Jag blev en annan människa. Allt gick ut på mina andra vänner, Men värst av allt.. Min mamma fick se mig ledsen & nervös.
Jag har alltid lovat mig själv att visa mig stark framför min mamma, Men du.. Du fick mig att bli så svag, Vilket ingen annan har gjort. Det har gått månader, Snart ett år. Men det känns som om det vore igår. Jag vet att såret har läkt, Men ärret..Det stannar kvar för alltid. Jag kommer nog aldrig kunna sluta tänka på dig. Dagen vi lämna varandra.. Det kändes som att jag förlorat en syster, Kändes som att någon väldigt väldigt nära hade dött.
Publicerat: 2011-08-11 @ 10:21:39



  • RSS 2.0